Press Enter / Return to begin your search.

Borrel of een diner?

Heeft u in gedachten een gezellig bijeenkomst of diner te organiseren voor een speciale gelegenheid?  Het Speakers team helpt u graag. Wij doen er alles aan om u tevreden te stellen en ervoor te zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft. 

Met heerlijke hapjes, drankjes en goede muziek weten wij ervoor te zorgen dat uw feest een avond wordt om nooit te vergeten. 

Ben u nou geïnteresseerd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via één van de volgende contact opties hieronder.

Contact pagina

Tel. +31 70 514 7581 

E-mail. info@barbistrospeakers.nl

De mening van onze gasten.

Wow, wat een heerlijke avond!! We hebben werkelijk geweldig gegeten en onwijs genoten van fantastische wijn. Zeker een aanrader, wij komen zeker nog eens terug! Dankjewel aan de kok en de maitre voor deze lekkere en mooie nieuwe herinnering 🙂
T. Woort
Google Reviews
Amazing every time. Lovely warm cozy welcoming atmosphere. Nice place for a night out. Excellent location and a great wine choice. Looking forward to returning soon
Elaine B.
The Fork Reviews
Zowel het eten én de bediening was geweldig.

Met name de Bisque d'homard (huisgemaakte kreeftensoep met cognac) is waanzinnig. Daarnaast de Dorade filet gehad als hoofdgerecht, wat erg mooi wordt gepresenteerd en erg goed smaakte!

Dit alles werd onder begeleiding van een zeer enthousiaste bediening verzorgd en opgeserveerd. We konden voor allerlei vragen omtrent het eten en bijpassend drinken bij haar terecht. Zeker een aanrader!
J. Bhoendhie
Google Reviews
Heerlijk ontspannen ( buiten) dineren 😋😋 Waar kun je buiten meer genieten dan hier? 4 avonden genoten van gastvrijheid, ambiance en voortreffelijk eten ! Wat een vakmanschap.
BenH46764
Tripadvisor
Reserveer een tafel