De mening van onze gasten

Natuurlijk vinden wij de meningen van onze gasten enorm belangrijk, dit helpt ons namelijk met het verbeteren van zowel onze gerechten als onze service. Wil jij graag jij graag je ervaring bij Bar Bistro Speakers met ons delen? Dat kan hier.

Amazing every time

Lovely warm cozy welcoming atmosphere. Nice place for a night out. Excellent location and a great wine choice. Looking forward to returning soon.

Elaine B.

“Heerlijke gerechten, perfect bereid, super prettig vlot personeel.”

Sfeervol ruim restaurant in een mooi chique deel van Den Haag. Prima prijzen. Was er met partner en 2 kids die net zo happy waren. Gaat op onze lijst van regelmatig te bezoeken restaurants, met of zonder korting. Team, bedankt voor de heerlijke avond.

Ruud Duur

“Uitstekend gegeten met vier personen.”

Sfeer was erg goed. Verleden keer was het eten ook al erg goed tijdens de Cirque du Soleil dagen. Nu zijn wel doorzichtige corona schermen geplaatst tussen de tafels, doch deze waren totaal niet hinderlijk voor de gasten.

Peter Voois

“Kleine heerlijkheid”

Dit restaurant is niet groot van omvang maar wel groot m.b.t. zijn gerechten. Heerlijk driegangenmenu met een mooie bijpassende wijn. Zeer goede en vriendelijke bediening en een gezellige romantische ambiance. Een aanrader!

151Max